• facebook
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

layanan

Ndhuweni layanan sawise-sales diwasa kanggo nggawe customers'no kuwatir.

Babagan awake dhewe

tim technical profesional karo kemampuan kanggo R & D produk anyar dening dhéwé.

  • babagan awake dhewe

WORKING Wiwit 1998

Company iki diadegaké ing taun 2009, iku sawijining perusahaan specialized kang darmabakti kanggo riset gas spring lan pembangunan, produksi lan dodolan.

Juteng  karo jurusan dhuwure panuntun dhumateng profesional, kasil dikembangaké macem-macem jinis spring gas, total patang seri luwih saka 300 varieties, aplikasi ing mobil, Furnitur, mesin, perawatan medhis, kapal, ing mesin farm, mesin construction, dustbin lan industri, uga bisa nggawe spring gas khusus miturut syarat khusus dening perlu pelanggan ', iku wis kawangun kanthi kapasitas produksi taunan saka 1,5 yuta produksi.

selaras Srevice

Nyediakake solusi unggul miturut syarat pelanggan '.

Kita dipercaya

Kita waé iku kanggo gawe marem pelanggan.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15

WhatsApp Online Chat !