• facebook
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

Babagan awake dhewe

QQ 图片 20180613173754

Liyang Juteng Gas Spring Co., L td. 

Company iki diadegaké ing taun 2009, iku sawijining perusahaan specialized kang darmabakti kanggo riset gas spring lan pembangunan, produksi lan dodolan.

Juteng  karo jurusan dhuwure panuntun dhumateng profesional, kasil dikembangaké macem-macem jinis spring gas, total patang seri luwih saka 300 varieties, aplikasi ing mobil, Furnitur, mesin, perawatan medhis, kapal, ing mesin farm, mesin construction, dustbin lan industri, uga bisa nggawe spring gas khusus miturut syarat khusus dening perlu pelanggan ', iku wis kawangun kanthi kapasitas produksi taunan saka 1,5 yuta produksi.

Our company wis darmabakti kanggo nyedhiyani pelanggan karo layanan banget, kualitas dhuwur, rega paling lan ing layang wektu supaya ngebaki kanggo panjaluk pelanggan '. We becik welcome OEM / ODM pesenan uga desain lan Pabrik model anyar karo label utawa logo customer sing taberi Ditampa.

We Sincerely katon nerusake kanggo nggawé long-term, dipercaya lan bebarengan ono gunane kekancan bisnis karo kabeh pelanggan saka ing ngarep lan luar negeri.



WhatsApp Online Chat !