• facebook
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

desain Service

DESIGN CUSTOM diprodhuksi Springs GAS

Nalika spring gas iku piranti prasaja, nggunakake bener ing malah aplikasi prasaja bisa Komplek lan wektu. Irit wektu engineering lan menakake proses, JUTENG nawakake rong cara kanggo ketemu karo kabutuhan:

1, Yen ngerti jinis lan ukuran spring gas JUTENG kasengsem ing apa, please ngrampungake Request for wangun Quote.

2, Yen mbutuhake bantuan ing nentokake ukuran sing bener lan pasukan kanggo aplikasi. JUTENG nawakake komputer dibantu design services spring gas free. Sampeyan bisa miturut rincian spring gas mbentuk cocog kanggo perlu kanggo nyedhiyani paramèter lan mriksa karo sisih-tampilan drawing saka aplikasi ing ngisor iki. Mangga ngirim email kula: gasspring@czjuteng.com

122

Lan ngomong rincian wangun aplikasi:

Bobot saka Lid (W = lbs.)

Opening Angle (Ø = °)

Distance from poros kanggo Akhir saka Lid (L = ing.)

Distance from poros kanggo Pusat Gravitasi (C = ing.)

Kekandelan saka Lid (ing.)

Sekitar suhu operasi (℉)

Diantisipasi Jumlah Siklus per Minute



WhatsApp Online Chat !