• Фејсбук
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

дизајн служба

Дизајнира сопствени произведени гас извира

Додека гас пролетта е едноставен уред, правилната употреба дури и едноставни апликации може да биде комплексна и одзема време. За да ја зачувате инженеринг време и да се поедностави процесот, JUTENG нуди две методи за да ги задоволат вашите потреби:

1, Ако знаете што тип и големина на JUTENG гас пролетта сте заинтересирани, ве молиме пополнете барање за форма Цитат.

2, Ако ви е потребна помош во утврдување на точната големина и сила за вашата апликација. JUTENG нуди бесплатни компјутерски потпомогната услуги гас пролетта дизајн. Може да се во согласност со гас пролетта детали образец што одговара на потребата да се обезбеди на параметрите и да го провериш со цртеж страничен поглед на барањето од подолу. Ве молиме испратете е-маил до мене: gasspring@czjuteng.com

122

И да ми кажете образец детали:

Тежина на капакот (W = lbs.)

Агол на отварање на (O = °)

Одалеченост од Пивот да се стави крај на капакот (L = in.)

Одалеченост од Пивот на центарот на гравитација (C = in.)

Дебелина на капакот (in.)

Амбиент Работна температура (℉)

Предвиден број на циклуси во минутаWhatsApp Online Chat !