• facebook
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

Sherbime

Owning pjekur pas shitjes shërbimi për të bërë customers'no shqetësimet.

Rreth nesh

ekip profesional teknik me aftësinë për R & D produkteve të reja nga vetja.

  • rreth nesh

Punuar që nga viti 1998

Kompania është themeluar në vitin 2009, ajo është një prodhues i specializuar i cili i dedikuar për kërkimin e gazit pranverë dhe zhvillimin, prodhimin dhe shitjet.

Juteng  me një shkallë të lartë të udhëzimeve profesionale, rradhazi zhvilluar lloje të ndryshme të pranverës gazit, një total prej katër seri më shumë se 300 lloje, aplikim në makinë, mobilje, makineri, trajtim mjekësor, anijet, makineria bujqësore, makineritë e ndërtimit, koshin e plehrave dhe industritë e tjera, gjithashtu mund të bëjë pranverë të veçantë gazit në bazë të kërkesave të veçanta nga nevoja e konsumatorëve, ajo ka qenë e formuar me kapacitet prodhues vjetor prej 1.5 milion prodhimit.

srevice customized

Ofruar zgjidhje superiore në bazë të kërkesave të klientëve.

Ne jemi të besuar

Qëllimi ynë është për të kënaqur klientët.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15

WhatsApp Online Chat !