• facebook
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

shërbimit të projektimit

DESIGN porosi të prodhuara burimet e gazit

Ndërsa pranverë e gazit është një pajisje e thjeshtë, përdorimi i saktë në edhe aplikime të thjeshta mund të jetë komplekse dhe konsumon kohë. Për të kursyer kohë dhe inxhinieri lehtësuar procesin, Juteng ofron dy metoda për të përmbushur nevojat tuaja:

1, Nëse ju e dini se çfarë lloji dhe madhësia e Juteng gazit pranverës jeni të interesuar, ju lutem të plotësoni një formular kërkesë për Quote.

2, Nëse keni nevojë për ndihmë në përcaktimin madhësinë e saktë dhe forcën për aplikimin tuaj. Juteng ofron kompjuter ndihmuar shërbime falas pranverë gazit projektimit. Ju mund të sipas detajeve pranverës gazit formulari që i korrespondon me nevojën për të siguruar parametrat dhe kontrolloni atë me një vizatim krah-view e aplikimit sipas më poshtë. Ju lutemi dërgoni një email për mua: gasspring@czjuteng.com

122

Dhe më thoni formular aplikimi detaje:

Pesha e kapakut (W = lbs).

Hapja Këndi (O = °)

Distanca nga strumbullar me fundin e kapakut (L = në).

Largësia nga strumbullar në qendrën e gravitetit (C = në.)

Trashësia e kapakut (në).

Ambient Temperatura Operative (℉)

Parashikuar Numri i cikleve për minutëWhatsApp Online Chat !