• facebook
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

jasa

Owning jasa saatos-jualan dewasa sangkan customers'no worries.

Tentang Kami

Tim teknis profésional kalayan kamampuhan pikeun R & D produk anyar ku urang sorangan.

  • tentang Kami

Gawe bareng saprak 1998

Company nu diadegkeun taun 2009, éta téh produsén husus nu dedicated panalungtikan gas spring jeung ngembangkeun, produksi jeung penjualan.

Juteng  ku gelar luhur ti hidayah profésional, successively dimekarkeun rupa-rupa spring gas, jumlahna aya opat seri leuwih ti 300 variétas, aplikasi dina mobil, jati, mesin, perlakuan médis, anu kapal, anu mesin tegalan, mesin konstruksi, dustbin na industri lianna, ogé bisa nyieun spring gas husus nurutkeun sarat husus ku kedah konsumén ', eta geus kabentuk kalawan kapasitas produksi taunan 1,5 juta produksi.

ngaropéa Srevice

Nyadiakeun solusi punjul nurutkeun syarat konsumén '.

Urang Dupi dipercaya

Tujuan kami anu ka nyugemakeun pelanggan.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15

WhatsApp Online Chat !