• facebook
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

Tentang Kami

QQ 图片 20180613173754

ChangZhou Juteng Gas Spring Co., L TD. 

Company nu diadegkeun taun 2009, éta téh produsén husus nu dedicated panalungtikan gas spring jeung ngembangkeun, produksi jeung penjualan.

Juteng  ku gelar luhur ti hidayah profésional, successively dimekarkeun rupa-rupa spring gas, jumlahna aya opat seri leuwih ti 300 variétas, aplikasi dina mobil, jati, mesin, perlakuan médis, anu kapal, anu mesin tegalan, mesin konstruksi, dustbin na industri lianna, ogé bisa nyieun spring gas husus nurutkeun sarat husus ku kedah konsumén ', eta geus kabentuk kalawan kapasitas produksi taunan 1,5 juta produksi.

parusahaan urang geus dedicated nyadiakeun konsumén jeung jasa unggulan, kualitas luhur, harga pangalusna sarta dina pangiriman waktos guna cater pikeun tungtutan konsumén '. Urang warmly wilujeng sumping OEM / ODM pesenan ogé rarancang jeung pabrik model anyar kalawan labél atawa logo customer urang nu antusias ditarima.

Urang tulus kasampak maju ka ngadegkeun jangka panjang, dipercaya jeung saling mangpaat partnerships bisnis kalawan sakabeh nasabah ti di imah jeung di mancanagara.



WhatsApp Online Chat !