• facebook
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

desain Service

Desain custom dijieun Springs Gas

Bari cinyusu gas téh alat basajan, pamakéan bener dina malah aplikasi basajan tiasa rumit sarta consuming waktu. Ngahemat waktos rékayasa na simplify prosesna, JUTENG nawarkeun dua padika papanggih pangabutuh anjeun:

1, Lamun nyaho tipe sarta ukuranana spring gas JUTENG anjeun museurkeun naon, mangga ngalengkepan hiji Request for formulir Quote.

2, Mun anjeun merlukeun pitulung dina nangtukeun ukuran bener jeung gaya pikeun aplikasi Anjeun. JUTENG nawarkeun komputer dibantuan jasa desain spring gas gratis. Anjeun bisa nurutkeun rinci spring gas wangun pakait jeung kedah nyadiakeun parameter jeung pariksa deui ku samping-view gambar tina aplikasi dina kaayaan handap. Mangga ngirim email ka abdi: gasspring@czjuteng.com

122

Tur ngawartosan rinci formulir aplikasi:

Beurat tutup (W = lbs.)

Muka Angle (Ø = °)

Jarak ti Pivot ka Tamat ti tutup (L = di.)

Jarak ti Pivot mun Center of Gravitasi (c = di.)

Ketebalan tina tutup (dina.)

Ambient Suhu Operasi (℉)

Diantisipasi jumlah siklus per Menit



WhatsApp Online Chat !