Lockable Gas Spring / KQL-7 - China Liyang Juteng Gas Spring
  • facebook
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

Lockable Gas Spring / KQL-7

Short Description:

lockable spring gas bisa digunakake kanggo kursi pijet, Alat medical pacts, jog bis lan liyane ngontrol angkat bagean support kacepetan.

Wigati: Amarga spring gas punika non-standar, ing ndhuwur iku mung bagean model.We bisa selaras miturut syarat customer kang.


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shanghai utawa wong dening pelanggan 'requirement
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    lockable spring gas bisa digunakake kanggo kursi pijet, Alat medical pacts, jog bis lan liyane ngontrol angkat bagean support kacepetan.

    Wigati: Amarga spring gas punika non-standar, ing ndhuwur iku mung bagean model.We bisa selaras miturut syarat customer kang.

    3

    bnr6




  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !