• facebook
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

desain Service

Desain custom dijieun Springs Gas

Bari cinyusu gas téh alat basajan, pamakéan bener dina malah aplikasi basajan tiasa rumit sarta consuming waktu. Ngahemat waktos rékayasa na simplify prosesna, JUTENG nawarkeun dua padika papanggih pangabutuh anjeun:

1, Lamun nyaho tipe sarta ukuranana spring gas JUTENG anjeun museurkeun naon, mangga ngalengkepan hiji Request for formulir Quote.

2,If you require help in determining the correct size and force for your application. JUTENG offers free computer aided gas spring design services. You could according to gas spring details form Corresponding to the need to provide the parameters and check it with a side-view drawing of the application under below. Please send email to me: jyjuteng@czjuteng.com  

122

Tur ngawartosan rinci formulir aplikasi:

Beurat tutup (W = lbs.)

Muka Angle (Ø = °)

Jarak ti Pivot ka Tamat ti tutup (L = di.)

Jarak ti Pivot mun Center of Gravitasi (c = di.)

Ketebalan tina tutup (dina.)

Ambient Suhu Operasi (℉)

Diantisipasi jumlah siklus per Menit



WhatsApp Online Chat !