• facebook
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
Page not found, Please Back Home

logo222

Taros Kami

  • Adress: No.11 Longyu West Jalan, ngembangkeun Baraya tech Parabot, Changzhou Kota, Propinsi Jiangsu, Cina 213167.
  • E-mail: jyjuteng@czjuteng.com
  • Telepon: 86-0519-86470225
  • Fax: 86-0519-86470116
  •  Wechat:13616105060
  • WhatsApp: 86-13616105060

ngalanggan

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.