Lockable Gas Spring / KQL-7 - Cina Changzhou Juteng Gas Spring
  • facebook
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

Lockable Gas Spring / KQL-7

Pondok Description:

lockable spring gas bisa dipaké pikeun korsi urut, equipments médis pacts, korsi beus jeung nu lianna ngadalikeun angkat bagian rojongan speed.

Catetan: Kusabab cinyusu gas téh non-baku, di luhur téh ngan bagian tina model.We bisa ngaropéa nurutkeun syarat customer urang.


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shanghai atanapi batur ku sarat konsumén '
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    lockable spring gas bisa dipaké pikeun korsi urut, equipments médis pacts, korsi beus jeung nu lianna ngadalikeun angkat bagian rojongan speed.

    Catetan: Kusabab cinyusu gas téh non-baku, di luhur téh ngan bagian tina model.We bisa ngaropéa nurutkeun syarat customer urang.

    3

    bnr6




  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat !